Lilly_Munster Abikokk 2010-05-07 19:54:31 |
Kas keegi piimashokolaadist ka kooki teha oskab? Lihavõttejänesed olid see aasta õite helded, aga nüüd seisab piimashokolaadijubinaid hulgim lihtsalt kausis. | |
Marju Abikokk 2010-05-07 22:11:13 |
Lilly_Munster:
See pole küll otseselt šokolaadikook, aga piimašokolaadi olen ära kasutanud sellises rocky road nimelises maiustuses: http://maitseb.blogspot.com/2009/03/sokolaad-ja-kupsised-vahukommidega.html Kas keegi piimashokolaadist ka kooki teha oskab? Lihavõttejänesed olid see aasta õite helded, aga nüüd seisab piimashokolaadijubinaid hulgim lihtsalt kausis. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-07 22:43:47 |
Lilly_Munster:
Selle maitsva koogi sisse käib 300 g piimašokolaadi. :P
Kas keegi piimashokolaadist ka kooki teha oskab? Lihavõttejänesed olid see aasta õite helded, aga nüüd seisab piimashokolaadijubinaid hulgim lihtsalt kausis. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-11 08:36:17 |
Enely:
Kas on kellelgi retsepti jagada?
TV3 hittsaatest tuttav Greetel jagab ühte retsepti oma toidublogis, nami-nami kasutaja Liiz17 jagab oma blogis veidi teistsugust varianti.
Kuna mu vend on Pealinna koogi paadunud austaja ja tal on tulemas sünnipäev(kolmapäeval juba), siis tahaks talle ise teha seda Pealinna kooki, aga on keegi äkki teinud ja oskaks retsepti või kogemusi jagada?:) |
|
Koogi Kata Abikokk 2010-05-15 00:53:04 |
Lilly_Munster:
Piimashokolaadist saab ka ganache'i teha. Aja 35% rõõsk koor kuumaks ja sulata shokolaad selles. Kaalu järgi peavad nad olema 1:1, nii et kui sul on 200 g shokolaadi, siis kasuta 200 g koort. Kui ganache on veel vedel, võib seda koogile valada. Kui sellel lasta jahtuda, siis ta läheb paksemaks ja siis võib teda koogi peale või sisse määrida.
Tänaseks peoks valmiski mul piimashokolaadist ganache tordile määrimiseks.
Kas keegi piimashokolaadist ka kooki teha oskab? Lihavõttejänesed olid see aasta õite helded, aga nüüd seisab piimashokolaadijubinaid hulgim lihtsalt kausis. |
|
Berit Abikokk 2010-05-26 21:33:49 |
Küpsetasin eile Elise blogist leitud banaani-šokolaadikoogi. Täpselt see, mida vajasin- seest mõnusalt niiske ja šokolaadine. Maitses isegi vanematele nii väga, et õhtuks oli kogu kupatus otsas (ehkki nad ei armasta väga šokolaadikooke). Šokolaadiks oli seekord Kalevi kirsitükkidega tume- päris mõnus, kuigi varjutas natuke kreeka pähklite & banaani maitset. Sellegi poolest teen kindlasti veel, väga hea retsept! | |
Koogi Kata Abikokk 2010-06-21 00:33:52 |
Viimati valmis selline shokolaadi ja maasikatega kaetud shokolaaditort. | |
Karolin Abikokk 2010-10-10 18:40:25 |
Pole jõudnud veel prantsuse šokolaadikooki teha, aga kindlasti lähitulevikus teen,kui seda nii palju kiidetakse! Eile tegin seda ''lihtsat šokolaadikooki'', see on lihtsalt imeline! Nii lihtne teha ja nii hea, vennad, kes on eriti šokolaadikookide hullud,läksid peaagu et kaklema sellepärast, kes rohkem saab :D Sai ülikiiresti otsa ja täna sai jälle uus tehtud, mis peagi on kohe otsakorral. Muidu meie pere lemmikumaid šokolaadikooke on Traditsiooniline šokolaadikook, retsept asub sellel leheküljel http://www.toidutare.ee//retsept.php?id=7849 See maitseb samuti ülihästi, suussulavat, nagu šokolaad ikka. Seal retseptis on aga meeletus koguses suhkrut, ma panen vähemalt poole vähem ja ikka jääb päris magus. Soovitan seda kindlasti teha! :) | |
Jaanikaant Abikokk 2010-10-12 11:21:03 |
Tegin vahukoore ja Daimi šokolaadi kattega šokolaadikooki | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-15 16:18:50 |
Pille:
Ma lisasin retsepti nüüd ka Nami-Namisse (siin), kuigi vahepeal seda timminud pole. Ehk võtan nüüd ette..
Marikask:
Marikask, ma tõesti tegin Icebergi torti:
Kasutasin Kräsupea tordi retsepti, ainult selle vahega, et pealmise osa (heleda taina) pudistasin täiesti peeneks ning segasin hapukoorega. Kõige peale hööveldasin šokolaadi.
Kuna ma päris rahule tordiga ei jäänud - tahaksin õhemat ja veidi teistsugust põhja ning pehmemat šokolaadikatet, siis ei hakanud veel eraldi retsepti lisama.Tere. Minu poja lemmiktordiks on Iceberg ja tahaks talle seda vahelduseks ise valmistada. Nägin varasematest postitustest, et vähemalt Pille on seda torti ise valmistanud, aga retsepti ei leidnud. Kas saaksin selle retsepti? Suured tänud! |
|
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |